Hakin 20-vuotisjuhlat 6.8 Gunnrlan majalla

Kuvat: Jarmo Puumalainen

Hakin 20-vuotisjuhlat la 6.8. Gunnarlan Majalla
 

Hakin kolmas kesäpäivä alkoi hieman sumuisessa mutta lämpimässä säässä. Kaksi ”ikinuorta” Leo ja Risto kävivät katsastamassa Myransin ja lähialueeen lintutilanteen ennen varsinaista päivän aloitusta. Paikalle saapui puoleen päivään mennessä lähes parikymmentä innokasta hakkilaista.

Hetimiten Leo Wallinmaa taikoi taas todella mielenkiintoisen ja älynystyröitä hivelevän luontopolun, jota meidän muiden oli ilo käyskennellä. Leo oli tehnyt paljon esivalmisteluja monisteiden/ kuvien ja radan laatimisen kanssa. Kymmenen rastia menimme kahden hengen ryhmissä läpi ja voittoseremonian soidessa voittajaksi julistettiin Akin ja Arvin juokkue. Palkinnoksi hyvästä tiedosta ja taidosta ojennettiin TV-Mix karkkipussi. 

Seuraavaksi laitoimme pöydän koreaksi ja aloimme ruokailemaan nuotiotulen äärellä. Maukas salaatti, nuotiomakkara, leivät ja muut tykötarpeet sai hyvän ja ansaitun vastaanoton. Jälkiruokakahvin kanssa nautimme erityisen herkullista kääretorttua kahdella eri makuvaihtoehdolla ryyditettynä.

Kahvin jälkeen nautimme vielä hetken Gunnarlan majan kauniista luonosta ja aloimme valmistautua suureen koitokseen, Hakin mölkkymestaruuteen. Uusiiko Reima mestaruuden vai nouseeko joku muu Mölkyn valtiaaksi?
Yhdeksän rohkeaa osallistui kisaan ja niin alkoi tuima taisto voittajasta. Kisa eteni tasaisena ja jännittävänä, Akin ollessa johdossa lukuunottamatta toisen vuoronsa ohi heittoa. Kuudennen kierroksen jälkeen puuttui Akilta enää neljä pistettä. Hän heittikin kumoon tyylikkäästi numeron neljä. Se oli sitten siinä, VOITTAJA! Tämän vuoden Hakin mölkkymestari on siis Aki Mettinen. Akille ojennettiin palkinnoksi päivän toinen palkinto; TV-Mix karkkipussi.

Toiseksi heitti kovassa seurassa Tuomo ja kolmas oli edellisen vuoden mestaruuden napannut Reima. Muut jakoivat tasaisesti seuraavat sijat.

Myönteinen ja rento ilmapiiri hallitsi taas Hakkipäivää. Kiitos siitä kaikille osallistujille. Seuraamalla Hakin kotisivuja ja Facebookia saamme tietää, missä seuraavan kerran tapaamme!

Kiittäen
Arvi + Hakin hallitus